Това заяви пред Нова телевизия политологът Първан Симеонов. Според него от

...
Това заяви пред Нова телевизия политологът Първан Симеонов. Според него от
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Партиите не искат да управляват и предпочитат отговорността да е на Радев

Това съобщи пред Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

 

Според него от “Продължаваме Промяната ” би трябвало да откажат предлагането на ГЕРБ и Бойко Борисов за необятна коалиция. Пред bTV Александър Дунчев от Политическа партия съобщи, че към този момент е взето решение, само че то ще стане ясно в 11 ч. през днешния ден.

 

“То е добре, че не се разпаднаха, а се резервираха и имат опцията да бъдат достоверен полюс в българското общество, те са напипали доста достоверен сегмент, в този момент могат да гледат сеира на Борисов и на едни последващи избори биха могли да вземат повече гласове и да бъдат в по-силна позиция. Но тук има едно огромно " само че ". И то е дали пък българите няма да санкционират едно такова държание. Защото в случай че българите видят в Политическа партия спънка за сформиране на държавно управление, това ще бъде осъдено ”, разяснява той.

 

Според него е мъчно да се направи държавно управление в границите на 48-мото Народно заседание. Симеонов не изключи разговор сред ГЕРБ и " Демократична България ", само че с цел да се случи това, би трябвало да има още избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР